Blogi: Etsimme toimitusjohtajaa!

Etsimme toimitusjohtajaa!

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus sr etsii toimitusjohtajaa. Otus on tutkimus- ja selvitystyötä tekevä yleishyödyllinen säätiö, joka tuottaa uutta tietoa koulutusjärjestelmistä, koulutuksesta ja opiskelijoista kaikilla koulutusasteilla. Toimitusjohtajan lisäksi säätiössä työskentelee kolme vakituisessa työsuhteessa olevaa tutkimusta tekevää toimihenkilöä ja tarpeen mukaan projektihenkilöstöä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun 2018 aikana, viimeistään 1.12.2018.

Säätiömme toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat henkilöstön johtaminen, toiminnan ja talouden suunnittelu ja seuranta, tutkimusrahoituksen hakeminen, tutkimusosaamisen myynti, toiminnan kannattavuuden arviointi ja kehittäminen, sisäinen laskenta, raportointi, henkilöstöhallinto sekä muu talous- ja yleishallinto.

Haemme tulevaisuusorientoitunutta johtajaa, jolta odotamme kykyä johtaa asiantuntijaorganisaatiota, valmiutta tutkimusosaamisen myyntiin sekä liiketoiminnan ja taloushallinnon osaamista. Toivomme, että olet rohkea ja inspiroiva johtaja, joka johtaa esimerkillään, kunnioittaa työyhteisönsä jäseniä ja arvostaa tutkimus- ja kehitystyötä. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme kokemusta esihenkilötehtävistä ja henkilöstö- ja hankehallinnosta, erityisesti ESR-hankkeissa. Valtionavustusjärjestelmän tuntemus on eduksi. Lisäksi työtäsi helpottaa, jos ymmärrät tutkimustyön periaatteet, vaikka tutkija sinun ei tarvitse olla. Tarjoamme työsi tueksi osaavat, sydämelliset työkaverit ja rennon, usean eri järjestön muodostaman työyhteisön, josta ei intoa, tukea ja uusia ideoita puutu.

Hae meille toimitusjohtajaksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi (yhteensä maksimissaan 4 sivua) sähköpostiosoitteeseen hakemukset@otus.fi 24.9.2018 klo 23.59 mennessä otsikolla “Hakemus toimitusjohtajaksi”. Hakijoiden haastattelut on tarkoitus järjestää 27.–28.9. Haastatteluiden jälkeen mahdollisesti toteutettavat henkilöarvioinnit teetetään viikolla 40. Itsenäinen työ alkaa 1.12.2018 ja toivomme, että sinulla olisi jo sitä ennen mahdollisuus tulla perehtymään toimintaamme.

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiön toimitilat sijaitsevat Kampissa osoitteessa Lapinrinne 2, 00180 Helsinki. Toimitusjohtajamme Jarmo Kallunki (050 345 4024) ja hallituksemme puheenjohtaja Eero Manninen (045 631 7145) antavat tehtävästä lisätietoja puhelimitse.

 

Säätiön esittely

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus sr on vuonna 1989 perustettu yleishyödyllinen säätiö. Säätiön tarkoituksena on harjoittaa, edistää ja tukea tutkimus-, selvitys-, ja julkaisutoimintaa, joka kohdistuu koulutusjärjestelmiin, koulutukseen, opiskelijoiden taloudelliseen, sivistykselliseen ja sosiaaliseen asemaan, elämäntapaan sekä korkeakoululaitoksen rakenteeseen ja toimintaan. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö toteuttaa tutkimus- ja selvitysprojekteja, antaa apurahoja, harjoittaa kansainvälistä yhteistoimintaa sekä järjestää seminaareja ja muita koulutustilaisuuksia. Säätiön hallintoa hoitavat säätiön sääntöjen mukaisesti hallitus ja toimitusjohtaja. Säätiössä työskentelee toimitusjohtajan lisäksi kolme vakituista tutkimusta tekevää toimihenkilöä ja tarpeen mukaan projektihenkilöstöä. Lisätietoja: www.otus.fi

Avainsanat: ,