Blogi: Marraskuun tapahtumia: AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät ja Moninainen YAMK ja uraohjaus -webinaari

Otus on mukana AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hankkeen kanssa AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä tiistaina 10.11. Työryhmäesityksen aiheena on monimuotokoulutus, session nimi on “Ammattikorkeakoulujen monimuotokoulutus erottuu edukseen uraseurannassa”. Koko ohjelman voi tutustua tutkimuspäivien verkkosivuilla.

AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön ja Ohjaus tulevaisuuden työhön -hankkeet järjestävät yhteiswebinaarin “Moninainen YAMK ja uraohjaus – uraseurantatiedon hyödyntämisen merkitys YAMK-osaamisidentiteetin rakentamisessa” 23. marraskuuta. Otuksen tutkija Tina Lauronen on mukana webinaarissa uraseurantateemaisella esityksellä. Webinaari on suunnattu kaikille YAMK- ja uraohjausteemoista kiinnostuneille, erityisesti YAMK-opiskelijoiden ohjauksesta vastaaville, YAMK-kehittäjille, sekä -opettajille. Webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyvät AU:n verkkosivuilta.