Blogi: Syksyn webinaareja: AMKista työelämään – mitä uraseurantatieto kertoo? sekä Miten keskustella sukupuolesta ja muista eroista ohjauksessa?

22.9.2020

AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke järjestää kaksi samansisältöistä AMKista työelämään – mitä uraseurantatieto kertoo? -webinaaria 6.10. ja 21.10. Webinaareissa tarjotaan tietoa uraseurantakyselystä ja siitä, millaista tietoa se tuottaa AMK- ja YAMK-tutkinnon suorittaneista. Tarkoituksena on myös yhdessä pohtia, miten uraseurantakysely on yhteydessä eri organisaatioiden omien työmarkkinakyselyiden ja jäsenkyselyiden tuottamaan tietoon. Otuksen tutkija Tina Lauronen esittelee 21.10. järjestettävässä webinaarissa aikaisempien vuosien tuloksia tuoreista näkökulmista. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Potentiaali-hanke järjestää 28.10. Miten keskustella sukupuolesta ja muista eroista ohjauksessa? -webinaarin. Webinaarissa Otuksen tutkija Jukka-Pekka Jänkälä ja Nuorisotutkimusseuran Jenni Lahtinen kertovat hankkeessa keväällä toteutetun kyselyn sekä niitä täydentävien haastattelujen tuloksista. Tarkoituksena on myös yhdessä pohtia, miten tasa-arvotyö ja sukupuoli- ja kulttuuritietoisuus näkyy koulun arjessa, minkälaisiin tilanteisiin tukea erityisesti kaivattaisiin ja mitä hyviä käytäntöjä on jo käytössä. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Webinaarit ovat maksuttomia avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille.